Sobe

Pri nas ste dobrodošli vsi! Z odprtimi rokami sprejmemo prav vsakogar in se vedno potrudimo ustreči vsem vašim željam. Na voljo sta vam družinski sobi in vsaka od njiju piše svojo zeliščno zgodbo.

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo pomagali najti pravo namestitev za vaše želje in potrebe.

Dodatna ponudba: Ker želimo, da svoj dan začnete tako, kot je treba, vam ob doplačilu postrežemo tudi odličen zajtrk.

SOBE

Bezeg (Elder tree)

Soba je opremljena udobno in domačno. Na voljo sta vam dva ločena prostora: V enem se nahaja zakonska postelja, v drugem pa dva udobna pograda. Soba ima tudi svojo kopalnico.

Velikost: 6 oseb


že od

120 eur/dan


Šentjanževka (Hypericum perforatum)

V sobi se nahajata zakonska postelja in pograd, soba pa ima tudi svojo kopalnico. Ta soba je kot nalašč za to, da vaša družina v njej preživi nepozaben gorski oddih.

Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo pomagali najti pravo namestitev za vaše želje in potrebe.

Velikost: 4 osebe


že od

100 eur/dan

Izkušnje naših gostov

Qoute graphic element

“Okolje v objemu gora je naravnost čudovito. Gostiteljici sta bili fantastični – vedno prijazni in ustrežljivi. Dali sta nam veliko uporabnih nasvetov in informacij o Jezerskem in vseh aktivnostih. Zares odlična izkušnja.”


Ignacio, Španija

Qoute graphic element

“V Sloveniji sem bivala že v vsaj 20 različnih krajih in lahko rečem, da je Stara pošta na Jezerskem moja prva izbira! Nahaja se v čudovitem naravnem okolju ter je res pravi kraj za počitek in aktivno preživljanje časa. Za lastnico Tanjo je pomemben čisto vsak gost in zares naredi vse, da se vsi dobro počutijo.”


Alice, Belgija

Qoute graphic element

“Ena od zadnjih oaz miru. Čudovito okolje za tiste, ki obožujemo gore. Prijazno in pozitivno osebje, da so še deževni dnevi prijetni.”


Milan, Slovenija

Qoute graphic element

“Odlična lokacija in še boljše osebje! Ustvarijo res domače in prijetno vzdušje z veliko smeha.”


Neža, Slovenija