Čaji

Ta edinstvena čajna mešanica vsebuje kar 35 različnih rož in večina od njih je nabrana prav v neokrnjenem okolju Jezerskega, kjer je narava preprosto najlepša.

JEZERSKE SKRIVNOSTI

Rinfuza (25g) 3,50 €
Filter vrečke 5,00 €

Naš hišni metin in melisin čaj, ki s svojim aromatičnim okusom pomiri in odžene vse skrbi.

JEZERSKI ANTIŽIVČEK

Rinfuza (20g) 3,00 €
Filter vrečke 4,00 €

Kakovostni stekleni bido s filtrom za čaj in protidrsno gumijasto oblogo.

Bido za čaj

Kos 11,00 €

Naročila izdelkov sprejemamo po povpraševanju!

V kontaktni obrazec nam napišite katere izdelke in količino bi želeli naročiti, ter vaše kontaktne podatke. Poslali vam bomo predračun in po prejetem plačilu odposlali pošiljko.

  Izberi svoj čaj

  Izberi pakiranje

  Izberi količino

  Ime:

  Telefon:

  e-mail:

  Naslov

  Kraj

  Poštna številka

  Naročila odpošiljamo dvakrat tedensko, in sicer v sredo in petek. Naročila, oddana in plačana do torka do 12. ure, oddamo v sredo, tista, ki pa jih prejmemo do četrtka do 12. ure, pa odpošljemo v petek. Hvala za razumevanje in vaše zaupanje.

  Vsa zelišča, plodove in koreninice, iz katerih izdelujemo naše izdelke (čaje, likerje, sirupe, mila …) naberemo sami v lokalnem okolju Jezerskega na nadmorski višini med 900 in 2000 metri. Jezersko je pravi raj za nabiranje zelišč, saj tu raste več kot 1200 različnih vrst rastlin. Vsi naši izdelki so narejeni ročno ter z veliko mero pozornosti, ljubezni in pozitivne energije. Za pripravo zeliščnih eliksirjev uporabljamo le najbolj kakovostno žganje in jezersko izvirsko vodo. Naravo globoko spoštujemo in hvaležni smo za vse darove, ki nam jih daje. Prav zato zelišča in plodove nabiramo preudarno in z občutkom − in verjamemo, da je to mogoče začutiti tudi v naših izdelkih.