Zeliščna sol

Zeliščna sol je zelo aromatična. Osnova zanjo je roza himalajska sol, ki so ji dodana različna zelišča. Ko jo boste enkrat poskusili, bo postala sestavni del vaše kuhe.

Liker jezerski dohtar

Zeliščna sol je zelo aromatična. Osnova zanjo je roza himalajska sol, ki so ji dodana različna zelišča. Ko jo boste enkrat poskusili, bo postala sestavni del vaše kuhe.

JEZERSKi dohtar

5 eur

Liker Hribovc

Ta eliksir je namenjen pravim ljubiteljem gora, pa tudi tistim, ki jih mučijo različna prehladna obolenja, saj pozitivno vpliva na dihala. Vsebuje kar sedem različnih vršičkov in zelenih storžkov, nabranih ob poti do Čedce, nekoč najvišjega slapu pri nas. Hribovc je izrazitega smolnatega vonja in okusa, osladili pa smo ga z domačim cvetličnim medom.

HRIBOVC

5 eur

Liker alpska travarica

Naša Alpska travarica je nastala čisto po naključju in je res nekaj posebnega, saj nam je uspelo ustvariti zelo prijeten in osvežilen eliksir. Vsebuje namreč kar 35 različnih alpskih zelišč, za rahlo sladkast okus pa smo eliksirju dodali še rozine. Alpska travarica odlično vpliva na prebavo.

ALPSKA TRAVARICA

5 eur

Naročila izdelkov sprejemamo po povpraševanju!

V kontaktni obrazec nam napišite katere izdelke in količino bi želeli naročiti, ter vaše kontaktne podatke. Poslali vam bomo predračun in po prejetem plačilu odposlali pošiljko.

  Izberi svoje milo

  Izberi pakiranje

  Izberi količino

  Ime:

  Telefon:

  e-mail:

  Naslov

  Kraj

  Poštna številka

  Naročila odpošiljamo dvakrat tedensko, in sicer v sredo in petek. Naročila, oddana in plačana do torka do 12. ure, oddamo v sredo, tista, ki pa jih prejmemo do četrtka do 12. ure, pa odpošljemo v petek. Hvala za razumevanje in vaše zaupanje.

  Vsa zelišča, plodove in koreninice, iz katerih izdelujemo naše izdelke (čaje, likerje, sirupe, mila …) naberemo sami v lokalnem okolju Jezerskega na nadmorski višini med 900 in 2000 metri. Jezersko je pravi raj za nabiranje zelišč, saj tu raste več kot 1200 različnih vrst rastlin. Vsi naši izdelki so narejeni ročno ter z veliko mero pozornosti, ljubezni in pozitivne energije. Za pripravo zeliščnih eliksirjev uporabljamo le najbolj kakovostno žganje in jezersko izvirsko vodo. Naravo globoko spoštujemo in hvaležni smo za vse darove, ki nam jih daje. Prav zato zelišča in plodove nabiramo preudarno in z občutkom − in verjamemo, da je to mogoče začutiti tudi v naših izdelkih.